Tekenaar / Werkvoorbereider

Ben je nu werkzaam in een vergelijkbare functie en ben je opzoek naar meer uitdaging, mooiere projecten, werk dichterbij huis en/of een betere beloning? Lees dan zeker verder!

 

ERDO Electrotechniek

Wij zijn ERDO Electrotechniek en hebben volop mooie projecten op het gebied van complexe domotica, verlichting, data- en telecomnetwerken, beveiliging en duurzame elektrotechnische oplossingen binnen de retail, luxe villabouw, utiliteit en bijvoorbeeld hotels. We zijn een gezonde organisatie, hebben een goede order-portefeuille en kunnen jouw energie goed gebruiken. Kom jij ons gezellige team versterken?

 

Wij zoeken een tekenaar en/of werkvoorbereider

Bij voorkeur kan je deze dubbelrol zelfstandig uitvoeren. Maar mocht je voornamelijk goed kunnen tekenen en het vak van werkvoorbereider willen leren of vice versa, ook dan ben je meer dan welkom. Als Tekenaar / Werkvoorbereider is geen dag hetzelfde. Het is een leuke afwisselende baan waarin je met AutoCAD/ StabiCAD installaties of installatiedelen voor onze projecten tekent. Je maakt nieuwe ontwerpen en past bestaande systemen of as-build systemen aan. Meestal doe je dit vanuit een bestek maar soms ook vanaf een schets. Samen met je collega’s bekijk je de beste oplossingen. Een eigen kijk op zaken, pro-activiteit en creativiteit wordt gewaardeerd. Ook werk je samen met onze leveranciers, opdrachtgevers en andere bouwteamleden om samen het beste resultaat neer te zetten. Je plant en bereidt projecten voor op een manier dat onze gewaardeerde collega’s buiten blij worden van het doordenken wat jij doet!

 

Word jij onze nieuwe collega?

Om deze rol goed uit te kunnen voeren heb je enige ervaring nodig. We willen en kunnen je veel leren maar we denken dat een MBO opleiding nodig is om onze projecten en werkzaamheden je vlot eigen te maken. Je hebt bij voorkeur al eerder getekend met AutoCAD/StabiCAD. Je bent goed communicatief-vaardig en plannen en organiseren vind je leuk om te doen. Uiteraard gaan we je goed inwerken en zijn er voldoende collega’s die je graag helpen, maar na verloop van tijd krijg je ook projecten die je meer zelfstandig oppakt. Je vindt het leuk om klant- en servicegericht te werken. Samen met collega’s mooie en kwalitatief goede projecten neerzetten is waar jij ook voor wilt gaan.

 

Een leuke werksfeer, mooie projecten en een goede beloning!
Jij gaat je inzetten voor ons, en wij gaan ons inzetten voor jou. We zijn een erkend leerbedrijf dus we zetten ook in op jouw ontwikkeling. Je kan hier gaan werken aan uiteenlopende opdrachten. Geen dag is hetzelfde. We werken samen als een team aan projecten en voor klanten waar we trots op zijn. Wil je doorgroeien, dan kan dat! We starten met een jaarcontract en een contract voor onbepaalde tijd is zeker bespreekbaar. Je gaat goed verdienen als tekenaar/ werkvoorbereider. Op basis van leeftijd en ervaring is de maximale beloning 3500 euro bruto per maand. Hierboven op geven we je een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 13 ADV o.b.v. een 40-urige werkweek. Met regelmaat doen we gezellige uitstapjes met het team, we lunchen samen en op vrijdagmiddag doen we altijd een gezellige weekafsluiting in onze eigen interne ‘kroeg’. Ben jij er binnenkort ook bij?

 

 

Interesse in deze vacature?

Wil je eens vrijblijvend met ons kennismaken, heb je een vraag of opmerking? Stuur ons gerust een mail of bel even. Donny Brinkmeijer (Directeur) staat je graag te woord.

0348 – 74 14 95

d.brinkmeijer@erdo-electro.nl