ERDO Electrotechniek BV

Een bedrijf met vakmensen, wat gaat voor kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en goede samenwerking met onze klanten en alle betrokkenen.

Gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van betrouwbaar vakwerk op het gebied van

  • Elektrotechniek
  • Data- en Telecomnetwerken
  • Projectverlichting
  • Duurzame Energie
  • Beveiligingsinstallaties
  • Service en onderhoud

 

//www.erdo-electro.nl/wp-content/uploads/2013/04/22.jpg

Onze werkzaamheden variëren van het vervangen van een groepenkast of wandcontactdoos, tot het projectmatig en vakkundig realiseren van gebouwgebonden installaties in zowel kleine als grote utiliteits- en bouwprojecten.

ERDO Electrotechniek is door maatwerk te leveren en flexibel te kunnen werken, voor u een betrouwbare partner.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor onze klanten!

Wij weten als elektrotechnisch installateur als geen ander hoe belangrijk het is om snel en vakkundig te reageren op urgente storingen.

Wij garanderen dan ook dat bij melding van een storing of calamiteit er diezelfde dag op locatie een monteur te hebben om het probleem in kaart te brengen en eventueel gelijk op te lossen. Mede door de centrale ligging in Woerden, kunnen wij ook een landelijke dekking garanderen.

Onze geschiedenis

Oprichting ERDO Electrotechniek

Na jaren lange voorbereiding en werkervaring in deze branche. Breekt dan eindelijk het moment aan dat Donny Brinkmeijer en Eric van Meurs zich inschrijven als oprichters van ERDO Electrotechniek. Een bedrijf met vakmensen, wat gaat voor kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en korte lijnen met onze klanten.

2007
Samenwerking met....

Het vertrouwen in ERDO groeit snel en ook de diversiteit van de projecten. al snel werken we nauw samen met aannemers, architecten, bedrijven en particulieren.

2008
erkend leerbedrijf

In dit jaar is ERDO Electrotechniek een Erkend Leerbedrijf. Het opleiden van de juiste vakmensen is een bijdrage waar ERDO graag aan meewerkt. De instroom en de ontwikkelingen personeelsopleidingen neemt snel toe.

2014
Nieuw pand 2018

Vanwege ruimtegebrek door o.a de toename van personeel is ERDO op 01 januari 2018 verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Daggeldersweg 17 te Woerden, waar wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

2018
Vernieuwde Website

De lancering is een feit. Met deze website streeft ERDO naar meer en breder inzicht in de diensten, projecten en bedrijfsinformatie.

2019
Erkenning van Uneto VNI naar InstallQ

Ook deze erkenning is officieel! Vanaf 2020 is ERDO Electrotechniek een Erkend installatiebedrijf bij InstallQ.

2020
Mooie ontwikkelingen binnen ERDO

Dit was een jaar met extra ontwikkelingen binnen ERDO waarin we voorbereid willen zijn op de duurzame-, markt- en digitale innovaties.

2021
ERDO bestaat 15 jaar

Met alle medewerkers en hun aanhang een geweldig trip mogen maken naar het zonnige Mallorca. En wat is ERDO trots op dit hechte team!

2022

Bekijk onze bedrijfsvideo

Ons team

https://www.erdo-electro.nl/wp-content/uploads/2019/07/groepfoto-2-1200x400.jpg