Werkvoorbereider Elektrotechniek

Functiebeschrijving
Als Werkvoorbereider is geen dag hetzelfde. Het is een leuke afwisselende baan waarin je de projectleider ondersteund met diversen werkzaamheden. Samen met je collega’s bekijk je de beste oplossingen. Een eigen kijk op zaken, pro-activiteit en creativiteit wordt gewaardeerd. Ook werk je samen met onze leveranciers, opdrachtgevers en andere bouwteamleden om samen het beste resultaat neer te zetten. Je plant en bereidt projecten voor op een manier dat onze gewaardeerde collega’s buiten blij worden van het doordenken wat jij doet!

Wat vragen wij
Om deze rol goed uit te kunnen voeren heb je enige ervaring nodig. We willen en kunnen je veel leren maar we denken dat een MBO opleiding nodig is om onze projecten en werkzaamheden je vlot eigen te maken. Je bent goed communicatief-vaardig en plannen en organiseren vind je leuk om te doen. Uiteraard gaan we je goed inwerken en zijn er voldoende collega’s die je graag helpen, maar na verloop van tijd krijg je ook projecten die je meer zelfstandig oppakt. Je vindt het leuk om klant- en servicegericht te werken. Samen met collega’s mooie en kwalitatief goede projecten neerzetten is waar jij ook voor wilt gaan.

Wat bieden wij

  • Goede arbeidsvoorwaarden en CAO
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Veelzijdige werkzaamheden
  • Jong en dynamisch team wat van aanpakken houd
  • Uitstekend salaris
  • 8% vakantietoeslag
  • Pensioenopbouw

ERDO Electrotechniek is een Erkend leerbedrijf en een succesvol, allround installateur uit Woerden. Wij werken volop aan mooie projecten op het gebied van Elektrotechnische installaties, verlichting, data- en telecomnetwerken, beveiliging en duurzame elektrotechnische oplossingen binnen de retail, luxe villabouw, utiliteit en bijvoorbeeld hotels. We zijn een gezonde organisatie, hebben een goede orderportefeuille en kunnen jouw energie goed gebruiken. Met regelmaat doen we gezellige uitstapjes met het team, we lunchen samen en op vrijdagmiddag doen we altijd een gezellige weekafsluiting in onze eigen interne ‘kroeg’. Ben jij er binnenkort ook bij?

Interesse in deze vacature?

Of wil je eerst vrijblijvend kennismaken? Stuur ons gerust een mail of bel even, wij staan je graag te woord.

 

0348 – 74 14 95

werkenbijerdo@erdo-electro.nl