Tekenaar

Ben je nu werkzaam in een vergelijkbare functie en ben je opzoek naar meer uitdaging, mooiere projecten, werk dichterbij huis en/of een betere beloning? Lees dan zeker verder!

Functieomschrijving
Als elektrotechnische Tekenaar is geen dag hetzelfde. Het is een leuke zelfstandige, afwisselende baan waarin je met AutoCAD/ StabiCAD installaties of installatiedelen voor onze projecten tekent. Je maakt nieuwe ontwerpen en past bestaande systemen of as-build systemen aan. Meestal doe je dit vanuit een bestek maar soms ook vanaf een schets. Samen met je collega’s bekijk je de beste oplossingen. Een eigen kijk op zaken, pro-activiteit en creativiteit wordt gewaardeerd. Ook werk je samen met onze opdrachtgevers en andere bouwteamleden om samen het beste resultaat neer te zetten. Je tekent op een manier dat onze gewaardeerde collega’s buiten blij worden van het doordenken wat jij doet!

Wat vragen wij
Om deze rol goed uit te kunnen voeren heb je enige ervaring nodig. We willen en kunnen je veel leren maar we denken dat een MBO opleiding nodig is om onze projecten en werkzaamheden je vlot eigen te maken. Je hebt bij voorkeur al eerder getekend met AutoCAD/StabiCAD. Uiteraard gaan we je goed inwerken en zijn er voldoende collega’s die je graag helpen, maar na verloop van tijd krijg je ook projecten die je meer zelfstandig oppakt. Samen met collega’s mooie en kwalitatief goede projecten neer zetten is waar jij ook voor wilt gaan.

Wat bieden wij

  • Goede arbeidsvoorwaarden en CAO
  • Veelzijdige werkzaamheden
  • Jong en dynamisch team wat van aanpakken houd
  • Goed salaris
  • 8% vakantietoeslag
  • Pensioenopbouw

ERDO Electrotechniek is een Erkend leerbedrijf en een succesvol, allround installateur uit Woerden. Wij werken volop aan mooie projecten op het gebied van Elektrotechnische installaties, verlichting, data- en telecomnetwerken, beveiliging en duurzame elektrotechnische oplossingen binnen de retail, luxe villabouw, utiliteit en bijvoorbeeld hotels. We zijn een gezonde organisatie, hebben een goede order-portefeuille en kunnen jouw energie goed gebruiken. Met regelmaat doen we gezellige uitstapjes met het team, we lunchen samen en op vrijdagmiddag doen we altijd een gezellige weekafsluiting in onze eigen interne ‘kroeg’. Ben jij er binnenkort ook bij?

Interesse in deze vacature?

Wil je eens vrijblijvend met ons kennismaken, heb je een vraag of opmerking? Stuur ons gerust een mail of bel even. Eric van Meurs staat je graag te woord.

0348 – 74 14 95

werkenbijerdo@erdo-electro.nl